Футболната съпруга Николета Лозанова обеща да разкрие подробности около личния си живот и да отговори на един от най-обсъжданите въпроси в последно време. Тази вечер плеймейтката трябваше да признае истината по темата, но тя вече е ясна.

И докато футболната съпруга държи в напрежение феновете си, светски клюкари вече знаят отговора на толкова обсъждания въпрос—развод няма да има.

Футболистът и плеймейтката стоплиха отношенията си и Божинов се върна в семейното ложе. Затова свидетелстват и мнозина, видели ги заедно през последните дни, а също и снимките на футболиста и Никол в социалната мрежа.

Самият Валери преустанови контактите с феновете, което също бе показателно, че семейството вече се е събрало. Двойката успя да си направи пиар с раздялата и да вдигне интереса към шоуто на футболната съпруга до небето.

Самата Николета обеща, че все пак, освен с личния си живот ще запознае зрителите и с други интересни теми от светския елит. За това ще й помага тайнствена клюкарка, която е в час с всички слухове около звездите. Вече се спрягат имената на някои от възможните дами, които, съдействат на Ни Ло в новото й шоу. Коя е мистериозната дама обаче много скоро ще стане ясно.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment