Емануела качи яко килограми!

Феновете й взеха да се питат дали пък не е бременна най-после и да направи щастлив любимия си Никола, писа изданието HotArena.

Изпълнителката съвсем се е запуснала и отдавна вече не е в тази форма, която видяхме в „Къртицата”. Там отблизо камерите показаха Емануела с перфектно тяло, а сега дори широките рокли едва скриват положението…

Коремчето се набива от далеч, а ханшът на звездата е доста окръглен. Емануела засега нищо не казва по въпроса, никой не може да твърди със сигурност дали случайно напълняването не се дължи на прекрасна 9-месечна вест. Би било страхотно наистина, защото Никола и певицата се ожениха наскоро, въпреки че семейството на половинката й не я харесва особено.

Двамата обаче са толкова влюбени, че ако имат дете, даже майката на Никола ще се смили и прости за изцепките й. Колежки на Емануела са убедени, че такова събитие още не е на път, тъй като тя отдавна е щяла да се похвали, научи Kliuki.net. Просто е имала много ангажименти през лятото и не е имала възможност да спазва диети.

източник: kliuki.net

Leave a Comment