Последните няколко дни в „Къртицата” се оказаха драматични за актьорската двойка Деян Донков и Радина Кърджилова. Тя се изплаши от агресивното му поведение и ревността му, след което помоли продуцентите да осигурят допълнителна охрана в базата.

„Няма да си вадим кирливите ризи тука. Не съм посягал на Радина. Хващал съм я за косата. Това не е посягане. Правил съм го в моменти, когато е била безобразно пияна. И шамар съм й удрял, за да се свести. Един мой познат би жена си с шутове като куче. Това аз не бих го направил никога. Насилието не е средство за решаването на конфликтите между хората“ каза пред камерите Деян Донков.

Радина призна, че публичният разговор е полезен – както за нея, така и за Деян. „С него сме имали прекрасни моменти заедно. Имали сме и тежки моменти, както във всяка двойка. И има нещо, което ще защитавам докрай и то е, че двамата адски много се обичаме“.

Водещите Иван и Андрей засилиха слуховете, че братът на Радина е подавал сигнал в I РПУ за насилие срещу нея от страна на Деян. Но двойката не пожела да коментира. „За домашно насилие и такива драстични неща и дума не може да става“, категорично заяви актьорът.

Бащата на Радина Христо Кърджилов пък заяви, че по време на инцидента не бил в града. Той каза на свой ред, че дъщеря му не е споделяла с него за личните си проблеми. „Това, което видях на екрана, е направо трагично. Трагично като чувственост, като експониране на близостта на двама млади хора. И двамата са в „Къртицата“ с убийствено тежки роли. В този сценарий те влизат като продължение на техните драматични роли в театъра. Подобни „сценарии“ могат да се видят в книгите, в киното, където хора, които по някакъв начин са различни, са събрани на едно място. Те, затворени за известно време, проявяват качества, които преди не са били видими“, заяви бащата на Радина.

„Двамата са страхотни, да не говорим като талант и въображение. По някой път са толкова импулсивни, което може само да се приветства. И двамата имат достатъчно време, за да разрешат проблемите си и да намерят своите отговори. Не мога да бъда ментор или с дидактичен тон да насочвам една връзка, която е изгаряща“, добави Кърджилов. Бащата на актрисата изрази дори съмнение, че тя и гаджето й участват в някакъв предварителен сценарий. „Да не би да са подписали някакъв анекс за шоуто. Много нагласено ми изглежда всичко това“, каза Христо Кърджилов.

Марта Вачкова защити и двамата, обяснявайки поведението им с тяхната емоционалност. Психологът Ани Владимирова репликира Марта: „Да замитаме един проблем, само защото еди кой си бил талантлив… Ти знаеш ли, колко малтретирани жени на известни личности са идвали при мен. Не може да се оправдае насилието!“.

Владимирова насочи зрителите към случки от детството на Донков, които биха могли да отключат агресията в него. Като малък той преживял шок, влизайки в моргата, а в тийнейджърските си години бил нападнат от непознати момчета.

Атанас Найденов, приятел на двамата, заяви, че вижда тенденциозност в обсъждането на „домашното насилие“. „Пускате избрани кадри и настройвате хората по определен начин. След като те са ви помолили да не показвате определени кадри, защо ги показахте? Нека нещата да се излъчват последователно, а не нагласено „тематично“, заяви приятелят на Радина и Деян.

Деян и Радина бяха поставени пред дилемата да изберат дали да напуснат шоуто и да се разделят, или да се опитат да оправят проблема си. Те решиха да останат до края на предаването.

източник: iwoman.bg

Leave a Comment