Войната между Николета Лозанова и Андреа се разгоря с пълна сила. След като за известно време страстите между двете бяха поутихнали, плеймейтката за пореден път подпали фитила на омразата. Съпругата на Валери Божинов за пореден път се опита да се направи на голяма работа, заявявайки в ефира на предаването си “Аз аванта на никого не пускам, особено на тази”, визирайки Андреа.

Съвсем естествено, опитът й за провокация не беше подминат от звездата на Пайнер. Която отвърна на удара и то доста мощно, коментират феновете. Певицата качи в личния си профил в Инстаграм снимка на елен с огромни рога. На кадъра обаче е отбелязана… Николета! Рабира се, към фотоса има и многозначителен коментар – “Поне единият да беше верен”, видяха от Hotarena.net.

Повече от очевидно е, че фолк дивата се мъчи да удари под кръста моделката, заявявайки и в прав текст, че е рогоноска. Както знаете, от месеци се говори, че Николета и съпругът й Валери Божинов са се разделили именно заради неговите изневери. Футболистът имаше кратка афера с приятелката на Андреа – Моника Валериева, за която Ни Ло разбра. Запознати издават, че именно затова разгневената плеймейтка е натирила неверния си съпруг.

За предишната й половинка пък – Ники Михайлов, не спираше да се шушука, че системно е слагал рога на Лозанова със знайни и незнайни хубавици.

източник: kliuki.net

Leave a Comment