Дарина Павлова отново чувства майчинския инстинкт и иска да стане родител за пореден път, разказват хора от най-близкото обкръжение на милионерската наследница. Бизнес дамата е влюбена до уши в 20 години по-младия й приятел – италианския актьор Джулио Берути, и очевидно мадам „Мулти“ иска да скрепи връзката си със смисъла на живота – децата, пише “Всеки ден“.

Родената в Казанлък любима на Берлускони отдавна обърна гръб на родните порядки и живее живота си по западен модел, в който това да станеш родител на 40 или 50 години вече се смята за нещо нормално, макар да е в пълен противовес със законите на майката природа. Дарина имала много приятелки, които вече с пораснали деца на по 20-25 години раждали друго, за да дадат рестарт на живота си.

Самата Павлова има поотраснала челяд, която очевидно скоро няма да я направи баба. Най-голямата дъщеря на Илия Павлов и заварена на Дарина е Венцеслава, която от години живее в Дубай.

Паола и Илия Павлов-младши са децата на Илия и Дарина, като щерка им гради кариера в Щатите, а синът им пък учи в престижен лицей в Швейцария.

източник: pik.bg

Leave a Comment