Едно от най-известните футболни семейства стигна до развод, заради спорове за деца. Съпругата на Владо Манчев Елеонора официално заряза мъжа си след 9 години брак, тъй като не иска и да чуе за раждане. Знойната брюнетка изненадващо обяви, че се развежда, тъй като не желае да си разваля фигурата с раждане на деца.

Елеонора и Владо бяха една от най-стабилните светски двойки и мнозина вярваха, че са сред стожерите на обществото. Футболистът не спираше да повтаря навсякъде колко се гордее с успехите на бившата Мисис Свят, а тя не спираше да му оказва подкрепа във всяко начинание.


След раздялата им тръгна мълвата, че в брака им е намесен трети човек и това е довело до развода. Близки до футболното семейство обаче твърдят, че в слуха няма нищо вярно.
Оказа се, че причината за разпадането на брака им е нежеланието на Елеонора да дари съпруга си с деца. Бившата миска нямала никакво намерение да забременява и постоянно отлагала момента да стане майка.
В един момент решила, че не иска да си съсипва фигурата с раждане и си събрала багажа. След раздялата ритуално изтрила снимките във Фейсбук, пише pik.bg.

източник: kliuki.net

Leave a Comment