Рапъра Криско има нова изгора. И това е не друга, а дъщерята на Христо Стоичков Михаела. Двойката дори пусна обща снимка в мрежата, с което провокира маса слухове по свой адрес.

Според най-горещите клюки Мика дори е решила да развали и годежа си с футболиста от „Левски“ заради Криско. Мълвата носи, че фаталната красавица го е изоставила почти пред олтара именно заради рапъра.

Това е втори провален годеж за хубавицата, която преди няколко години заряза летеца Дани.  Заради работния му график двамата се разделиха, отново почти пред олтара.

Под фотоса си с Криско Мика написа „Очаквайте много приятна изненада“. Което даде доста храна за въображението на феновете им. Мнозина дори решиха, че двойката има връзка. А други хвърлиха директно Мика в света на музиката, пишат от blife.bg.

Каква е истината скоро ще се разбере, но дъщерята на Камата не е първата, с която музикантът е въвличан във връзка. Според запознати, рапърът е имал афера и с Лора Караджова, а преди няколко месеца името му се свърза и това на скандално известната изпълнителка Галя от „Каризма“.

Какви са отношенията между Мика и Криско и ще има ли нова горещия двойка в светския хайлайф тепърва ще се разбере. Засега единственото, което се знае, е, че брюнетката е скъсала с втория си годеник, но причините за това остават неизвестни.

източник: kliuki.net

Leave a Comment