Сериозен конфликт се заформя между чалга дивата Глория и дъщеря й Симона Загорова. Гло категорично отрязала щерка си и й забранила да си поставя силикон!

Иконата на поп фолка Глория се оказа доста строга и разумна майка. Красавицата твърдо заяви, че никога няма да позволи на дъщеря си Симона да си прави корекции по тялото и да се помпи със силикон. И неслучайно певицата вече си е патила от силиконови импланти- ментета. Както на повечето чалгаджийки у нас, така и на фолк дивата Глория и се разкапа силикона отвсякъде.

Ето, че любимката на много българи Глория взе предпазни мерки и застрахова детето си от бруталните нежелани ефекти на пластичните корекции. Но това съвсем не е всичко! Въпреки, че певицата прекрасно знае колко плътни и сочни ще станат устните на Симона от хиалуроновата киселина, Гло твърдо забрани и това. Симона вече няма право дори и да си инжектира хиалуронова киселина….., пише Hotarena.net.

Горкото момиче, със сигурност в момента се сърди на майка си и не иска да я вижда. Но колкото по- строги са родителите, толкова по- примерни и възпитани са децата им. Така че Гло определено е на прав път със забраните…. Ето какво заяви пред “Всеки ден” чалга звездата: Днешните момичета са като ходещи надуваеми кукли. Не искам моята дъщеря да изглежда така!”

източник: kliuki.bg

Leave a Comment