Ивана и дъщеря ѝ навлязоха във фаза на сериозен конфликт и вече почти седмица не си говорят, издадоха близки до певицата. Причина за семейната кавга са облеклата, с които изпълнителката се появява пред очите на публиката и които според Теди съвсем не подхождат на една зряла жена.

Припомняме, че на последния си концерт Ивана буквално разтопи сърцата на мъжката част от населението, след като се появи по изключително съблазнителен тоалет. Въпреки напредналата си възраст и няколкото излишни килца отгоре, певицата разчувства представителите на силния пол, оставяйки без дъх.Ивана и обожател

Тези изпълнения на Ивана обаче съвсем не се харесали на Теди, а караницата между двете огласила цялата кооперация, където изпълнителката живее. Според хора от Пловдив, Теодора обвинила майка си, че се облича като лека жена и такива дрехи биха били по – подходящи за младо момиче в тийнейджърски години. В крайна сметка малката заявила, че се срамува от майка си.

Ивана опитала да обясни, че обличането с подобни дрехи е стара и изпитана техника за подгряване на публиката. Теди обаче ѝ предложила да си свали гащите, за да стане още по – интересна.

източник: skandalno.net

Leave a Comment