Тежък шок понася Илияна Раева. Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика е сериозно притеснена за дъщеря си Славея, разбра HotArena.net.

Наследницата на гимнастичката е станала болезнено слаба. А наскоро предизвика истински ужас у майка си като демонстрира стърчащи ребра.

От години дъщерята на Илиана и Наско Сираков—Славея, се изявява като модел в Испания. Тя винаги е палела мъжките фантазии със съблазнителните си женски извивки.

Напоследък обаче е толкова изпосталяла, че е трудно да я познаеш. Говори се, че се подложила на зверски диети, защото преценила, че ако е по-слаба, кариерата й ще разцъфти.

„Останала е само кожа и кости! Какво ще правим с нея?”, притеснена е треньорката по художествена гимнастика. Резултатите от диетите на Славея са доста плашещи.

Костите на момичето вече застрашително стърчат през кожата й. А краката й са заприличали на пръчки.

Най-страшното обаче е, че младата жена не спира да слабее, като така все повече се харесвала. Така се надъхвала да продължи с диетите и не давала дума да се обели, че трябва да се храни по-добре.

Когато пък й казвали, че вече е прекалено слаба, се дразнела и вдигала скандали, опитвайки се да докаже, че всъщност трябва да отслабне още малко.

Добрата новина е, че състоянието на Славея все още не е безнадеждно. Има шанс да се спаси от анорексията, стига да започне да се лекува, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment