Демократичната майка Кейти Холмс, която редовно вози глезената си дъщеря Сури в метрото, развърза кесията за Рождество и заряза всички принципи на строгото възпитание.

Главният подарък: викторианска къщичка с водопровод и електричество, в която Сури може да кани приятелки на чай

Работата е там, че навръх Коледа Сури ще е при татко си Том Круз, заедно с двете му големи деца от брака с Никол Кидман. В аванс Кейти се опитва да удари в земята Том, като харчи с широки пръсти за страхотни подаръци. Клюкарите вече коментират, че на Круз не му остава нищо друго – освен да подари на малката си принцеса например детски самолет. Детски – но истински!

Какво е купила Кейти за толкова много пари, питат от ? Оказва се, че половината от сумата е за детска къщичка във викториански стил, снабдена с електричество и водопровод, описва woman.ru. Освен това 6-годишната Сури ще получи на празника iPad Mini, детска версия на автомобилче Mercedes за 9 000 долара и няколко дизайнерски дрешки, сред които шуба Chloe и рокля от Ralph Lauren. Със сигурност прекрасните подаръци ще впечатлят Сури! Малката суетница е свикнала да получава най-доброто и да бъде обгърната със специално внимание.
От доста време таблоидите коментират това, че за първи път Кейти ще посрещне големия фамилен празник без дъщеря си. Но това било изрично споменато в споразумението при развода й с Том Круз и нещата няма как да се променят.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment