Футболистът е открил влогове за малката Никол и 4-годишния Валери-младши, които е напълнил с по 1 милион за всяко от децата, разбра HotArena.net.

Валери Божинов за пореден път доказа, че за него няма по-важно нещо от наследниците му. Въпреки че в момента не получава заплата, той е направил разчет на банковата си сметка и е разпоредил в два влога по милион.

Това е станало след като се е разделил със съпругата си Николета Лозанова през лятото, осведомяват източници на в. „Уикенд“.

„Каквото и да се случва от тък нататък с мен или с майките им, искам синът ми и дъщеря ми да бъдат спокойни за своето бъдеще. Когато пораснат, искам да получат образованието си в чужбина, закъдето ще са нужни повече средства. Затова отсега съм се подсигурил. Ще ги пратя да учат в университети в Италия”, разказват какво са чули от Божинов негови близки.

В подписания с банката договор имало калуза, в която спортистът изрично е посочил, че сумите могат да се изтеглят едва когато Никол и Валери навършат пълнолетие.

Валери не показва отскоро колко е щедър. Алисия се сдоби с апартамент за 900 хиляди от него, а Николета с цели два – за 300 000 и 1 милион.

източник: hotarena.net

Leave a Comment