Ти си един доста желан мъж, каза замечтано Евгени Минчев на Карбовски в студиото му, където се бяха събрали да говорат във вразка с 50-я рожден ден на лорда.   Той го изгледа преценяващо и продължи – занеш ли колко гейове искат да ти имат телефона? Само от мен са го искали поне петдесетина души. Някой ден ще се съберем някъде, ще те напия и ще проверя твоята сексуалност, каза Минчев, а Карбовски го прогледна изннадано и притеснено.

Аз съм бил и с мъже и жени, продължи спокойно бившият ватман. Има толкова богати,  глупави и дебели жени, с които си почивам понякога. Една идваше с цяла кошница с хайвер, водка и мезета и  с нея също си  почивах. Имал съм много такива сексуални контакти с жени, имам ги и сега. Това е богатство и разнообразие. Защо смятате, че като лепнете на някого етикет такъв и такъв, той непременно е само такъв?

При нас това е хубавото, че можем да бъдем и с мъже и с жени и винаги е интересно и ободряващо. А за хетеросексуалните възможността е само една.  Не смяташ ли, че е скучно? Карбовски поклати неопределено глава, все още зашеметен от бройката на мераклиите да научат телефона му.

Ходил  съм на концерт на Емил Димитров в Пазарджик, зарея се в спомените си Минчев. Той ме покани на сцената и ме целуна право в устата. Беше дълга и страстна целувка, но с него такава връзка не сме имали. Обичахме се, харсвахме се, даже текстовете на някои от песните му съм ги писал аз. Пращах му ги като стихове, посвтени на него, а той поръчваше да се напише музика.  И ги пееше. Това никога не се разбра и никой не го знае. Защото той се срамуваше да признае, че са стихове, които точно аз съм му посветил.

Модният гуру започна да разсъждава на тема се*с. Когато човек най-много се вглежда и критикува чуждата сексуалност, то такава непременно ще му се случи  в рода –или син, или внук. Затова нека хората не мислят,  че това е проклятие, а е съвсем нормално развитие на нещата. Той цитира изследване, според което само от 3 до 7 процента от мъжете са асбслютно хетеросексуални и не могат да докоснат дори в сънищата си друг мъж. Останалите по един или друг начин са го правили. Едни само с вчеление, други сънувайки, трети са се заглеждали в мъже, но не са посмели да преминат границата, а четвърти са я преминали за разнообразие. Това не ги прави по-малко мъже, размаха пръст ватманът по професия.

Аз например съм представител на многофункционалната сексуалност. И се радвам, че много от българите са изключително толерантни и това прави нашият живот много по-лесен. Мен са ме обиждали  много пъти, наричали са ме гей, обаче аз мисля, че е  много по-обидно е да не си плащаш данъците, от това  да имаш различни сексуални пристрастия.

източник: skandalno.net

Leave a Comment