Фалшив SMS от Джийсън Брад Люис до гаджето на Златка Райкова Георги Валентинов се появи в мрежата. Според него, певецът уж се извинява на спортиста за това, което е причинил на плеймейтката. Съобщението обаче е прах в очите на зрителите и феновете на “Биг Брадър“, твърдят запознати. Тъй като още преди дни стана ясно, че музикантът и ММА боецът са роднини.

Приятели на Джийсън го издадоха в социалната мрежа за роднинската връзка между двамата. А певецът сам наля масло в огъня с многозначителни постове, че преди всичко е артист и хората трябва да гледат по-внимателно какво се крие зад маската, пишат от razkritia.com.

Последният ход на ексцентричния изпълнител бе да прати съобщение на гаджето на Златка Райкова, че това е просто игра и й желае много успех в шоуто. Истината е всъщност, че това въобще не е реално телефонно съобщение, тъй като  SMS-ите изпратени през Iphone не изглеждат по този начин, а и вида на съобщението силно напомня на  чата на  Фейсбук преди да бъде обновен. При всички положения на един SMS отгоре не трябва пише „Jeadon Brad Lewis on mobile“.

По всяка вероятност гаджето на Златка и Джийсън просто поддържат интереса към себе си чрез евтин пиар.  И мнозина са на мнение, че това е просто умел рекламен ход. Все пак само преди броени часове певецът пусна в мрежата трейлър към новото си видео „Silver Rain“ и се надява да привлече по-голям интерес към него.

източник: kliuki.net

Leave a Comment