Прекрасната сватбена рокля на Яна Акимова й донесе купища подигравки в мрежата. Широко тиражираната информация, че моделът е уникат и струва над 20 000 лева отприщи вълна от коментари в мрежата.

Потребители твърдят, че брюнетката сама е пуснала слуха, че ще си купува елитна сватбена рокля от дизайнера Ели Сааб. И всъщност си е взела евтина имитация в роден шивашки цех.
„Какъв уникат, сигурна е шита в някой цех тука?!“, „Много евтина изглежда, за да е уникат“. „Такъв модел в колекциите на Сааб няма! Сто на сто си я е купила от някоя наша шивачка“ твърдят форумци.

Запознати дори издават, че роклята е платена от Петко. Тъй като танцьорката нямала пари даже да си плати тоалета.
В публичното пространство все по-активно се шушука, че колосалната сума от 50 000 лева, която бизнесменът дал за сватбата, далеч не е реална. И че всъщност Петко е минал далеч по-евтино с масрафа за сватбата.
Роклята на Яна от друга страна се превърна в най-обсъждана тема на месеца. От дни Николета пуска клюки за нея с изказванията си, че я видяла и колко красиво стои на булката и колко е прекрасна.
Очакванията на форумци обаче не бяха оправдани. И според мнозина роклята на Яна не само не е дизайнерска, но е и твърде натруфена.

източник: kliuki.met

Leave a Comment