Водещата Гала има удивителна прилика с брадърката Еделвайс. Моделката и тв водещата са като две капки вода без грим.

До този извод стигнаха потребители в мрежата, видели знойната блондинка без грим. Без силния макиаж, обилните сенки за очи и яркото червило Еделвайс е истинско копие на Гала.

„Невероятно е колко си приличат“, „Ама това е Гала“, „Не може да е Еделвайс“, „Като сестри са“, коментират изумени фенове. Приликата между двете е толкова поразителна, че без грим са като две капки вода.

Еделвайс обаче рядко се появява без грим и дори в Къщата е грижливо поддържа външния си вид. Моделката признава, че е суетна и не се притеснява от този факт. По време на мисията с рязане на косите тя първа възропта срещу настояването на продуцентите. Блондинката заяви, че е влязла в шоуто от любопитство, но след още един подобен инцидент е готова да си тръгне незабавно.

По всяка вероятност Еделвайс ще напусне шоуто още утре, тъй като е сред първите номинирани да си ходи вкъщи. Една от причините да не се сближи с останалите съквартиранти е, че се държи доста настрани от тях, а малкия й померан започна да дразни някои от обитателите на Къщата.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment