Миналата вечер в меката на нощния живот Бар Флайт се разиграл грандиозен панаир на суетата, съобщи източник на HotArena.net.

Навръх рождения ден на Петко Димитров Николета и сочената за новата жена в живота на Божинов – Моника, едва не се хванали за косите.

В заведението се изсипала истинска плеяда от хайлайф персони! В едната част били самотната напоследък Николета Лозанова в компанията на рошава жена, по-късно разпозната като Галя – Черната (собственичка на бутик за маркови дрехи, от който Николета пазарувала с големи отстъпки).

А в другата част – Андреа и спряганата за новата изгора на Валери Божинов – Моника Валериева, заедно с дизайнера Валентин Кулагин и плеймейтката Мари Вачева.

Напрежението ескалирало, когато светски кокони почнали да чупят стойки пред самотната Лозанова. Настроението на Николета дотолкова било помрачено от присъствието на спряганата за нейна двойничка и нова жена в живота на Валери, че най-накрая плеймейткта си грабнала марковата чантичка и напуснала демонстративно модната седянка.

Изглежда все още официалната г-жа Божинова трайно се е скофтила, защото по-късно изобщо не се появила на същинския купон в другото заведение на Димитров, твърди нашият читател.

Злите езици побързаха да изкоментират, че просто е нямало с кого да отиде, тъй като е отсвирена от мъжа си и по-голямата част от неговите приятели.

източник: hotarena.net

Leave a Comment