Американска модна редакторка хвърли в шок мрежата с признанието си, че харчи по повече от 50 000 долара на ден за облеклото си. Ексцентричната дама хвърля луди пари за дрехи, тъй като държи да е облечена по последна мода. Малцина могат да се похвалят с факта, че са в състояние да харчат по 1,3 милиона долара всеки месец за облекло. Но за модната редакторка на “Вог” Анна Дел Русо това е начин на живот.

Застаряващата модна икона блести с уникален стил и сменя тоалетите си по няколко пъти на ден. Ана хвърля луди пари, за хобито си и при това с гордост признава това.

„Нужни са ми поне 50 000 долара на ден, за да изглеждам добре“, твърди Анна. И признава, че често й се случва да мине минималния си лимит, пише “Дейли Мейл”.

Тя е горда притежателка на редица дизайнерски творения, с които се е сдобила в мига, в който са демонстрирани на модния подиум, далеч преди другите звездни дами.anna 4

По време на седмицата на модата екстравагантната Анна открехна тайната за цената на тоалетите в гардероба си. Именно тогава разкри, че се нуждае поне от по 50 000 долара на ден за дрехите, с които се появява в обществото.

Според някои обаче твърденията на Дел Русо са малко преувеличени. През изминалия сезон модни издания изчислиха, че облеклото й за целият месец на модата възлиза между $172,779 и $200,379, без да се броят отстъпките (които вероятно са направени).

източник: kliuki.ws

Leave a Comment