Не е тайна: звездите обичат да се носят по червения килим, навлекли дизайнерски тоалети върху голите си тела.

Защо холивудските звезди носят скъпарските си рокли на голо? Защото обикновено кройката им е такава, че не търпи нищо между плата и епидермиса! Това може да е вярно – а може и да не е, коментират от www.eg.ru. Много актриси обаче и в делника предпочитат да я карат с дрешки на голо.

Рийз Уидърспун, солидна мама и актриса със завидна кариера, също “забравя” да си сложи гащичките! Тези дни папараци я снимаха да се разхожда по улиците на родната Санта Моника в палава къса поличка с червени шарки. Репортерите дори не предполагали каква радост ги очаква, когато насочили обективите към звездата! Рийз дружелюбно им помахала с ръка, очевидно зарадвана от хубавия слънчев ден.

Така – радостна и с лека крачка – Рийз подминала папараците. И точно когато се отдалечила на няколко метра, вятърът духнал и развял ярката й поличка. Папараците даже нямали време да ахнат: начаса защракали с камерите, за да увековечат лъсналите голи задни части на звездата!
Рийз Уидърспун влезе в жълтите хроники преди два месеца. Тогава тя направи пиянски скандал пред полицейски патрул, засякъл съпруга й да кара с алкохол в кръвта. Самата актриса също е била доволно почерпена, коментираха таблоидите тогава.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment