Откровената изповед на Валери Божинов трогна мнозина. След Николета Лозанова Валери също проговори за отношенията им. Спортистът отказа да коментира защо се е разделил със съпругата си, но заяви, че е готов да й прости и да се върне при нея. Валери намекна, че двамата са имали сериозни различия, а една от причините защо са се разделили е липсата на компромиси. Спортистът многократно заяви, че липсата на отстъпки и от двете страни може да доведе по проблеми във всяка връзка.

Без да е конкретен, Валери ясно даде да се разбере, че отношенията му с Алисия са една от причините да се раздели с Николета. „Имам дете от Алисия, имам дете и от Николета, не мога да спра да се виждам нито с едната, нито с другата“, заяви пред Азис спортиста.

Валери бе изключително лаконичен, но думите му хвърлиха светлина върху причините за конфликта между него и съпругата му. Оказва се, че един от въпросите, по които влюбената двойка не може да се споразумее са именно контактите му с Алисия. „Ако човек осъзнае грешката си и си вземе поука, нещата могат да се оправят“, заяви още той лаконично, но не навлезе в подробности.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment