“Оставете ме на спокойствие и не се занимавайте с мен повече”, с тези думи, изречени на висок тон, олимпийският ни шампион Гълъбин Боевски скочи срещу репортерите, обсадили апартамента му в квартал “Борово” в София.

Единственото, което щангистът заяви, бе това, че вече е напълно свободен и над главата му не виси никаква заплаха от повторно задържане. Боевски бе категоричен, че оттук нататък кракът му вече никога няма да стъпи в Бразилия, където изживя най-големия кошмар в живота си.

Шампионът каза още, че е получил “еспулсао” много отдавна, още на 13 март и че е напълно невинен по всички обвинения, които му бяха отправени.

“Бразилия никога вече няма да види Гълъбин Боевски” – така щангистът отговори на въпроса дали тамошната съдебна система е свалила всички обвинения срещу него, което даде да се разбере, че явно той е бил оправдан или помилван.

Не се знае дали Боевски е получил амнистията си директно от президента на Бразилия с български корени Дилма Русеф.

Припомняме, че Боевски кацна на летище София вчера и моментално избяга от камерите на медиите. Той се заключи в дома си, заедно със семейството, а тази сутрин дори срязаха кабелите на звънеца, за да не бъдат притеснявани от упоритите журналисти.

източник: razkritia.com

Leave a Comment