Истински екшън се разигра тази нощ в столичния квартал „Гоце Делчев“ . Трима апаши и двама полицаи се опитаха да откраднат автомобила на Златка Димитрова, научи HotArena.net.

Престъплението било предотвратено от гаджето на моделката Миро, който чул шум и се втурнал да види какво става. В последствие се разразила истинска гонка по софийските улици като от американски екшън.

Инцидентът станал на 14 октомври към 5 сутринта. Трима апаши се опитали да задигнат джипа на Златка, а компания им правели двама полицаи.

Групата обаче вдигнала твърде много шум и Миро се усъмнил, че има нещо. Когато разбрал, че се опитват да откраднат колата на любимата му, хвърлил новогодишни бомбички в краката на престъпниците.

В последствие апашите се уплашили, а Миро се втурнал да ги преследва със своята кола. Любопитен факт е, че само на 10 метра от тях е стояла патрулна кола на дежурни полицаи.

При появата на Миро ченгетата потеглили в посока обратна на тази на джамбазите. А след неуспешното преследване случаят е предаден на властите.

От IV РПУ в София вече са се заели със случая. Все още няма заподозрян по случая, но се носят слухове, че престъпниците са извършили деянието заедно с полицаите от патрула.

Това не е първият случай в който от СДВР залавят свои служители да си сътрудничат с автоапаши. При последния такъв инцидент полицаите бяха дисциплинарно уволнени и изправени пред съда, пише „Галерия“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment