След 10-годишна любов и съжителство половинката на Димитър Бербатов вече иска да са официално мъж и жена. През това време Елена дари футболиста с две момичета. Деа се появи през есента на 2009 година, а Елия – през ноември 2012-а. Сега жената до най-добрия български футболист желае да стане негова законна съпруга. Изданието „България днес” припомня, че Елена е с 3 години по-възрастна от Бербатов и не желае да стане булка чак когато той спре с футбола. В момента Бербо е на 32 години и има действащ контракт с първодивизионния „Фулъм”. Наскоро нападателят заяви, че няма никакво намерение да загърбва спорта.

„Като всяка жена на този свят Елена също иска да се види в бяла рокля и да застане пред олтара със своя любим. Митко трябва сериозно за позисли за това” – споделя източник, близък до семейството.
Бербатов все още не е дал категоричен отговор по въпроса за сватбата. Сега обаче моментът изглежда напълно подходящ той и Елена да минат под венчило. Подобно събитие трудно би могло да се организира по друго време освен през лятото, когато футболистът е във ваканция – коментират запознати.

Те припомнят, че в английското първенство няма зимна пауза, с което намекват, че вероятно радостното събитие ще се състои през това лято.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment