Братовчедка на известната актриса разкри скандални моменти от семейната история на Елена Петрова. Петрова години наред се опитвала да запази в тайна произхода си и семейството си, тъй като се срамувала от циганската си кръв.

Но братовчедка на Петрова изрови мръсните тайни на актрисата, заедно със снимка от детството им като доказателство. „Майка й си е чиста циганка, но и тя се българее. Крият произхода си и странят от родата. А всички знаем историята им и как бащата на Елена, който е българин, ги заряза”, разказва братовчедката на Петрова.

Актрисата никога не е криела трудното си детство. Оказва се, че Петрова била пратена в интернат, тъй като майка й не можела да смогне да отгледа всичките си деца. По-малкият брат на актрисата също е изгледан в сиропиталище, пише blife.bg, цитирайки в. „Всеки ден”.

Славата застига Петрова и тя започва да крие произхода си. Срамува се от майка си и братята си, тъй като са роми. Според братовчедката на актрисата, само един поглед и на човек му става ясно, че родствениците  на Елена са цигани. След като става известна обаче, Петрова упорито крие майка си и братята си.

Наскоро актьорът Мариан Вълев пък разкри как е открил Елена Петрова: „Търсехме лице за „Граница”. Един ден обаче видях едно невероятно момиче. Беше на 15 и миеше стъклата на минаващите коли. Това беше Елена.”

източник: kliuki.bg

Leave a Comment