Елен Колева най – после намери утеха в обятията на нов приятел. Последното гадже на актрисата е нейния колега Кирил Симеонов, за което се заговори още през лятото, когато тя си пусна няколко горещи снимки по сутиен. Първоначално Ели категорично отрече да има вземане – даване с него, но истината лъсна и вече за връзката им няма никакво съмнение.

Сериозно доказателство за новата любовна тръпка на Елен Колева е снимка, която самият Кирил постна във „Фейсбук” профила си. На нея повече от ясно се вижда колко интимни са помежду си, а премрежените погледи говорят достатъчно изчерпателно за силата на техните чувства.

Почитателите и приятелите на Елен обаче поощриха нейната поредна любовна инициатива, а масовото мнение е, че всяка млада жена трябва да изживее живота си на високи обороти. От плач и бърсане на сълзи полза няма, защото майонезеният бос със сигурност също си е намерил друга изгора.

Припомняме, че Елен Колева и бизнесменът Александър Найденов преживяха бурна и романтичн любовна връзка. По време на съжителството им, цяла България стана свидетел на многократни караници и скандали, понякога придружени с плющящи шамари. В един момент даже се заговори, че актрисата дотолкова е взела акъла на своя любим, че просто го е оставила без шанс да се измъкне от мрежите. На по – късен етап обаче това се доказа като невярно, и Сашо успя да разкъса оковите на своята капризна спътница.

източник: skandalno.net

Leave a Comment