Елтън Джон отново стана родител! Той и брачният му партньор Дейвид Фърниш са се сдобили с второ дете.

Мъникът, чийто пол не се съобщава, е роден от същата сурогатна майка, която даде живот на сина на двойката – Закари Джексън Левон Фърниш-Джон. Елтън и Дейвид обичат тази жена като сестра и са й много благодарни, коментират осведомени за www.eg.ru. Няма съмнение, че братската любов е била подкрепена и със солидно заплащане. Само преди няколко месеца певецът сподели, че двамата с Дейвид много биха искали детето им да си има братче или сестричка. Те били щастливи като родители и от опит се убедили, че детето дава друг смисъл на живота и променя възрастните.

Отглеждането на двегодишния  Закари вече постави пред двойката редица въпроси, на които те още нямат отговори. Елтън Джон е доверявал пред медии, че се бои Закари да не бъде наранен с неуместни въпроси или подигравки, когато стане дума за ориентацията на родителите му и за това – кой точно е таткото и кой майката в това специално семейство. Страхът – момченцето да не расте като малък самотник, заобиколен само от възрастни, е бил първият подтик да помислят за второ дете.

Елтън Джон и Фърниш до момента не са съобщили името на сурогатната майка и не смятат да го правят. Те също така не споделят чий е генетичният материал, от който е заченато първото, а сега и второто бебе. Елтън Джон по-скоро е ангажиран с обичайни родителски проблеми: той спешно потърсил втора бавачка, която да обгрижва новото бебе, и искал да уреди и най-малките проблеми, преди да замине на турне в Австралия.

65-годишният Елтън Джон и 50-годишният Дейвид Фърниш се ожениха официално през  2005-а след 12-годишна връзка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment