Фолкфурията Емануела иска да се разведе с бившия си избраник Никола, но не смее – пише „България днес”. Оказва се, че певицата с красиви очи робува на суеверията. Тя вярва, че е лош знак да се развежда със съпруга си, преди да е изминала една година от началото на брака им. Изданието припомня, че двамата се врекоха във вечна вярност в първите дни на тази година и едногодишният период още не е приключил.
Крахът в отношенията им обаче е неизбежен, тъй като Емануела не може да преглътне изневерите на мъжа си. В интервюта певицата заявява, че знае за поне три прелюбодейства на Никола, но допуска, че може и да са повече.

След като фактически се разделиха обаче, на изпълнителката веднага й бяха приписани връзки с други мъже. Според един от слуховете по Емануела хлътнал турчин от Истанбул с името Али Кемал. Клюката гласи, че 37-годишният бизнесмен поканил красавицата да пее край Босфора на Нова година.
„В момента нямам мъж до себе си” – контрира от своя страна Емануела. Тя споделя, че наистина има покана да пее на Нова година в Турция, но заедно с друга своя колежка.
В същото време Никола не изглежда тъжен от раздялата си с Емануела. Младежът често е забелязван да купонясва по нощните заведение и да вдига тежки наздравици, с които празнувал свободата си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment