Наскоро Емануела се появи на участие в пловдивско заведение с доста интересен тоалет. Певицата, известна с добрия си вкус към облекло, се появи с  червена рокля със странни петна по нея. Това забелязаха колегите ни от hotarena.net

Мнозина от феновете й често пишат в социалните мрежи хвалебствия за добре подбрания тоалет и бижута, но сега немалко останаха озадачени от видяното. Вълнението им е продължило и след въпросната вечер.

За това съдим по стотиците изписани предположения в социалните мрежи, на какво се дължат тъмните кръгчета върху роклята й.

Повечето са твърдо убедени, че това са петна, но има и такива, които вярват, че е визуална измама и се дължи на прозиращата рокля. И точно материята на тоалета й кара мнозина да я обвиняват в лоша лична хигиена  и немарливост.

“Толкова пари вземаш за участие, толкова ли не можа да заделиш някой лев за топъл душ и нов тоалет?”, пишат нейни фенове.

Някои защитавайки я пишат, че на всеки може да се случи да се покапеш или някой да те бутне и да те залее.

Каква е истината така и никой не разбра, но по-важното е, че що се отнася до изпълнението й всички са категорични, че е била страхотна и много са се забавлявали.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment