Фолк певицата Емануела пусна истинска бомба. Изпълнителката сподели, че спира да пее и смята да се посвети на семейството. След излизането си от „Къртицата“ изпълнителката е преразгледала приоритетите си и смята, че й е време да се оттегли от сцената.

“Започвам страшно много да се замислям след участието си в “Къртицата” дали не трябва да се откажа от музиката. Просто вече ми идва в повече. Искам да си имам семейство”, призна певицата пред Мая Савова и Есил Дюран в „Жените говорят“.

Докато представяше новия си клип към песента „Тръпката“ Емануела сподели, че й е писнало от интригите в шоубизнеса. По тази причина обмисля да се занимава с нещо друго, пишат от lifestyle.bg.

Освен това певицата не скри, че във фолк бранша вече е доста пренаселено. И младите изгряващи изпълнителки стават все по-амбициозни и безскрупулни. По думите на певицата „излизат всякакви такива, някакви…“, а и начинът на работа започва да я дразни. Самата тя не иска да се занимава повече с пеене, тъй като и хонорарите вече не са както едно време. По тази причина изпълнителката смята да се оттегли от сцената.

Емануела не скри, че иска да се радва на семейството си, а не да обикаля страната всяка вечер по участия. Освен това певицата и съпругът й искат бебе. Изпълнителката призна още, че поп фолкът е започнал да придобива твърде евтино звучене. Поради което предпочита да се оттегли, преди бранша съвсем да е пропаднал.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment