Фолк певицата Емануела мина тайно под венчило гласи най-новата клюка. Фолк певицата сключила при свръхсекретност таен брак с гаджето си Никола. Двойката запазила в тайна сватбата дори от родителите си, които в последствие разбрали. След три опита да създаде семейство певицата решила, че не иска богата и пищна сватба.

Двойката сключила брак при пълна секретност, а след това заедно с кумовете, се почерпили в столичен ресторант. “Не бях в бяла рокля, но някак ще го преживея”, изпуснала се певицата пред приятелки, пишат от „Уикенд“.

Певицата и новоизпечения й съпруг решили да пазят събитието в тайна, не заради вероятна втора бременност, а от суеверие. “С Никола решихме да пазим всичко в тайна, защото всеки път, когато оглася, че ще се омъжвам, черна котка ми минава път”, споделя булката.

Това е трети опит на певицата да се омъжи, след като последните два пъти претърпя пълен провал. Синеоката булка обаче е изключително щастлива от факта, че вече официално е съпруга на половинката си Никола.

Сватбата на Емануела и Никола обаче бръкна с 500 000 евро в джоба на продуцента й Виктор Касъмов. Според договора на певицата, ако тя се омъжи или роди дете, преди да изтече споразумението й, тя му дължи точно тази сума. Клаузата обаче била премахната месеци преди сватбата й с Денис Касъмов, която впоследствие се провали.

Leave a Comment