Емилия е катастрофирала, потвърдиха от Пайнер. Певицата е със счупен нос и пукнато ребро, цялата е насинена

Емилия пострада сериозно при катастрофа. Изпълнителката е със счупен нос, има и пукнато ребро и вече няколко седмици се възстановява под домашни грижи.

Инцидентът се е случил в началото на месеца, около Великден, но не е ясно защо досега певицата е крила за катастрофата. Все пак от музикалната компания Пайнер потвърдиха за неприятната случка и предупредиха феновете на Емилия, че поне в близкия месец няма да могат да я видят на участие.

Не е ясно при какви обстоятелства е станала катастрофата, нито кой е виновен, но Емилия не е шофирала, стана ясно от в. „България Днес“, цитиран от HotArena.net. Макар че самата катастрофа не е била тежка, пораженията по тялото на певицата никак не са леки. Освен счупването, цялото й тяло е в синини. За нея сега се грижи мъжът й Коко Динев.

Неслучайно от няколко седмици Емилия не се е появявала на участия, като дори предварително заявените бяха преустановени. Когато не дойде и на рождения ден на един от клубовете на Коко Динев, отсъствието й стана доста съмнително. Феновете решиха, че Емилия и бизнесменът отново са скарани, а всъщност през това време певицата си е била вкъщи със счупен нос и пукнато ребро.

Изпълнителката вече има една операция на носа, но по естетични причини. След счупването, разбира се, се наложила втора.

източник: kliuki.net

Leave a Comment