Дръзката брюнетка компенсира липсата на русо като хвърли сутиена на участие.

Емилия шокира феновете си за пореден път с голи (буквално) изцепки!

Красавицата, която освен това е много талантлива, стреля във всички посоки! Явно не й стига обожанието като певица, нито като любима, а иска и ВСИЧКО! За да го постигне, краставицата не жали тоалети, деколтета, силикон, а в краен случай – захвърля бельото много на далече!

Емилия дежурно показва гащи по големи форуми, последния път дори цъфна без тях! Сега обаче, съвсем не в духа на празниците и студа навън, захвърли и сутиена! Никой от почитателите й в търновското заведение не пропусна гледката на това, което се „крие” зад рехавата дантела!

То бива предизвикателство и с*сапил, но това минава всичко видяно до сега! Единственото по-очеизвадно демонстриране на липсващи задръжки направи до сега само съперницата й Анелия! Врагинята й ще остане запомнена с това, че показа на всички превръзката си. Тогава всички дружно я заплюха, а сега какво ще последва за Емилия?!

Може би точно в това се крие дежурната липса на бельо в любимата на Коко Динев?! Хубавицата системно търпи всевъзможни материали, в които съобщават за изневери от страна на футболния бос. Така певицата показва, че и тя има оръжия и не й липсва мъжко внимание!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment