Гласовитата певица побърза да се похвали в ефир за новата си придобивка. Фенове и почитатели останаха възхитени от лукса, в който ще тъне оттук нататък Есил Дюран.

Тузарската къща, в която ще се шири Есил, се оказа собственост на съпруга й, а тя сама се заела с обзавеждането на новата си придобивка. Чалга звездата обаче не пропусна да се въдгордее пред камерите от невероятната камина в дома си, която наистина е уникална по рода си.

Чалгаджийката е истинска късметлийка, че има възможността да живее в такава лъскава и скъпарска къща. Колежките й направо позеленяха от завист, когато видяха луксозния имот. Мнозина от тях могат само да си мечтаят за такава тузарска къща.

Интериорът на къщата-бижу направо не е за изпускане. Капризната чалгарка сама е избирала всеки един детайл от обзавеждането на новия си дом, пише slava.bg. Мебелите в жилището са от миналия век, но са изцяло реставрирани и в момента представляват истински произведения на изкуството.

Очевидно певицата ще посрещне най- светлите празници в новата си къща, където ще празнува с приятели и роднини. Есил ще вдигне луд купон и ще полее подобаващо новата си придобивка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment