Има ли звездни мами, които са готови да се бръкнат дълбоко за хубава количка на любимото бебе? Има – с лопата да ги ринеш!

Бебетата на звезди и тузари до едно се возят в колички Bugaboo. Детският “файтон” струва около 2 500 евро, но нито една знаменитост не мисли за друг модел или марка. Да возиш бебето си в Bugaboo е въпрос на престиж! Точно така: количката не е средство за придвижване на бебето, а белег за социален статус.

По категория тези колички са равностойни на спортните автомобили. За първи път те се появиха на британския пазар през 2003 година и бързо станаха хит. Те са удобни, с добър дизайн…и все пак са само едни бебешки колички! Бебешки колички – но какви!

В Bugaboo удобно се е возила галеницата Харпър Бекъм. В такава количка Елтън Джон и брачният му партньор Дейвид Фърниш дундуркат по-малкото си дете. Потребители-фенове са още Сиена Милър и Гуинет Полтроу. Казват, че и Кейт Мидълтън е пожелала за бебето си такава количка. Тя огледала мострите и избрала син вариант – това веднага накарало свидетелите да коментират, че бебето все пак ще е момче!

Защо все пак знаменитите родители избират тази марка? Работата е в качествените материали, качеството на сглобяването и обслужването в магазините. Там се продават и всевъзможни аксесоари, улесняващи живота на родителя по време на разходка с количката. Но дали все пак подобен харч е разумен при положение, че бебешката количка наистина се използва през твърде ограничен отрязък от време?

източник: kliuki.bg

Leave a Comment