Моделката ни Биляна Йотовска определено падна много ниско!

Красавицата Биляна Йотовска и този път предизвика истински фурор в мрежата. Йотовска пусна поредното горещо фото, на което позира, показвайки перфектно изваяни форми, но само по….. оскъдно бельо, видя Kliuki.ws. Цялата аудитория е потресена, никой не очакваше, че Биляна ще стигне чак до тук, за да печели фенове и “лайк”-ове във виртуала.

С това горещо фото моделката ни Биляна Йотовска разтърси мощно социалната мрежа фейсбук и разочарова почитателите си. До сега моделката публикуваше какви ли не снимки, но които позираше в неудобни пози и показваше възможно най- много от невероятното си тяло, но последното й фото определено не е за изпускане.

Йотовска реши да се снима след поредната си изтощителна тренировка в залата, но само по…. прашки. Красавицата навири сочни форми и наистина шокира интернет потребители в мрежата.Очевидно Биляна Йотовска е готова на всичко, за да привлече медийното внимание, но това просто й изигра лоша шега. Фенове и почитатели останаха възмутени от скандалното фото, което Биляна пусна и побързаха да изразят недоволството си.

“Мила, какъв е този разврат, не е нужно да се събличаш чак толкова, за да впечатлиш някого!”, “Билянче, и с дрехи също си толкова съблазнителна, колкото и без…!”, коментират шокирани интернет потребители във виртуала. А Вие какво мислите за изключително горещото фото, което пусна Биляна Йотовска в мрежата!?

Източник:kliuki.ws

Leave a Comment