Комиците се чудят на какво отгоре е това отношение на Слави, при положение, че навремето са били в една компания

Комиците проговориха защо така и не са се присъединили към Слави и шоуто му, четем в kliuki.bg. Преди време Дългият изгарял от желание да включи в екипа си Христо Гърбов и Кръстьо Лафазанов, но те категорично отхвърлили поканата му. Официалната причина била, че шоуто е ежедневно. Това си е доста работа и е уморително, а те имат и други ангажименти. „Комиците“ се излъчва веднъж седмично, което напълно ги удовлетворява.

Другата причина обаче е, че всички са чували за злия нрав на Слави. Говори се, че той държи подопечените си като в казарма, те нямат право на глас и на моменти са доста тъпкани и мачкани от шефа си. Това тотално отказало Комиците и те решили да приемат предложението на Евтим Милошев и Любо Нейков да направят заедно хумористично предаване.

Макар и съблазнителна офертата на Слави е предложение да се затворят в златен кафез. А в момента актьорите се чувстват много добре с екипа, с който работят. Гърбов и Любо Нейков са приятели от доста време и всички заедно участват в изграждането на предаването. Допринесли са и за създаването на “Столичани в повече”.

Комиците се чудят на какво отгоре е това отношение на Слави, при положение, че навремето са били в една компания. Даже се оказва, че Ненчо Илчев  и Дългият са били „колеги“ в подлеза на ЦУМ и са продавали мартеници.

източник: kliuki.net

Leave a Comment