Уникален комикс изпратиха на редакционната поща на HotArena.net зевзеци, които очевидно не харесват Николета Лозанова.

В комикса са включени малката Никол, Валери, Азис и разбира се – плеймейтката, като целта е Николета да бъде изкарана лоша майка. Колажът се състои от реални снимки, извадени от Фейсбук профила на Лозанова.

Основен герой в комикса е малката Никол, която се възмущава от поведението на родителката си. „Тате, що така си ме наказал“, ахва детето при вида на майка си и Азис, който й мачка гърдите.

„Азисчо, дай целувчица да сме интересни“, казва Николета, а Никол отново е изумена: „Шаврантия! Целува го този, а мен ме гледа бабата“.

Краят на комикса е най-парлив и циничен. „Татко чехльо, ако си съгласен, че тази е к*рва, вдигаш ръце на три. 1, 2, 3!“, казва малката Никол, като към думите й е приложена снимка, на която двамата с татко си вдигат ръце нагоре.

Лозанова често е критикувана, най-вече от бг мами, че не си гледа детето и не е добър родител. Върхът на народния гняв дойде, когато Николета реши да влезе в „Къртицата“, оставяйки дъщеря си за няколко седмици. Самата плеймейтка си призна наскоро, че Никол е по-привързана към татко си, отколкото към нея.

Факт е, че Николета е една от най-обичаните и в същото време – най-мразените звезди у нас. Неприлични колажи с нея има много в интернет. Редакторската ни плесница обаче смята, че този път народната ненавист е стигнала твърде далеч, намесвайки едно детенце.

източник: hotarena.net

Leave a Comment