Националната медия се стяга да повтори феноменалния успех на „Под прикритие”
Много сълзи се очаква да се пролеят само след месец, благодарение на БНТ. Медията, която нанесе неочакван удар на конкуренцията с „Под прикритие”, готви нов удар с някои от звездите от хитовата лента!

Най-новата сага се казва „Недадените”. Зрителите ще могат да го гледат през март, но историческият сериал има официален трейлър, представен от 359.com.

Историята в „Недадените” е съсредоточена върху драматичните събития около спасяването на десетки хиляди български евреи по времето на Втората световна война. Датата на премиерата съвпада със 70-годишнината от този процес.

Главната роля изпълнява известния актьор Владимир Пенев. Зрителите го заобичаха като комисар Емил Попов от вече култовия сериал „Под прикритие”. Настоящата му роля е на Пловдивският митрополит . Духовникът е един от най-големите защитници на българските евреи и въпреки религията и ранга си е рискувал много, за да им помогне в дните на изпитание.

В „Недадените” ще участва цяла плеяда от родни звезди: Мариус Куркински, Камен Донев, Лидия Инджова, Явор Бахаров, Пенко Господинов, Стоян Радев, Стефан Вълдобрев и др.

По същото време и ТВ7 ще притисне господстващите в рейтинг-класациите конкуренти също с исторически сериал. Тяхната продукция се нарича „Дървото на живота”. Историята започва в далечната 1908 г. в дома на едно фамилия градски богаташи. Драмите на главните герои се вихрят на фона на важни исторически събития.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment