Ако смятате, че 500 000 лева за гостуването на Памела Андерсън в българския „ВИП Брадър“ са много, то за самата нея са направо смешни пари. Звездата от „Спасители на плажа“ е на път да се превърне в най-скъпо платената звезда в целия свят, след като се разчу се взима по 1 000 паунда на секунда!

Актрисата получи подобен астрономически хонорар от британското шоу Dancing On Ice. За 3-минутното си участие на сцената, блондинката спечелила цели 150 000 паунда. Или по близо 1 000 паунда на секунда.

Организаторите на шоуто не крият, че са разочаровани заради краткото й участие. “Пам беше най-голямата звезда, която сме имали от години и се надявахме, че тя ще привлича милиони зрители седмици след седмици.“, разказват те. Освен всички пътни разходи и сумата платена по престоя на актрисата в Англия, от шоуто й осигурили и треньор, който да я обучава седмици наред, пишат от blife.bg.

Самата Памела споделя, че е изключително разочарована от представянето си в шоуто. “Смятах, че се справяме наистина добре, винаги съм искала да се науча да се пързалям, така че съм много разочарована.“, коментира актрисата. И допълва, че е имала какво да покаже на публиката, ако е имала шанса да остане по-дълго.

източник: kliuki.net

Leave a Comment