Любопитно разкритие направи сайтът mister.bg. След като в последните седмици името на Цветелина Грахич бе свързвано с кого ли не – като се почне от Годжи и Гъмзата, та се стигне до босненски левент, беквокалистката на Ку-ку бенд реши да разсее спекулациите.

Миньончето публично представи човека до себе си – сливенския мачо Стоян Николов, който по информация на mister.bg се занимава с дрехи и спортни стоки.

На появилите се фотиси Грахич и Стоянчо демонстрират голяма близост и не оставят никакви съмнения, че са гаджета. Освен това, на Фейсбук профила й е пълно и с индивидуални фотоси на гологлавия и смугъл хубавец.

“Грахич е сладурана и това момче е голям късметлия! Дано се отнася добре с нея”, пишат фенове на изпълнителката на баладата “Искам пак”, видимо разочаровани от факта, че любимката им вече не е сингъл.

Но как ли ще реагира Слави Трифонов на всичко това? Дългия мрази подопчените му да изкарват личния си живот на показ, тъй като това води до излишни проблеми и главоболия свързани с пресата. Неслучайно самият той все още се опитва да прикрива връзката си с балерината Мартина.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment