250-те бона, които взе за гостуването си във „ВИП Брадър“ Памела Андерсън се оказаха направо смешни в сравнение с хонорарите на звездите в „Къртицата“. Новото шоу на Иван и Андрей постави рекорд по хонорари. Самите водещи преди дни се изтърваха, че Денис Родман въобще не е най-скъпата им звезда. Телевизионерите са похарчили над 1 000 000 лева, за да навият участниците в предаването да влязат в шоуто.

Вътрешен човек от екипа на шоуто направи потресаващи разкрития за хонорарите на звездите. На Николета и Азис въобще не им пука дали са предали останалите играчи жертвайки общия бюджет, за лични придобивки. Само двамата получават от предаването близо 500 000 лева. Сума, която ще получат ако успеят да издържат два месеца в предаването и играят по свирката на продуцентите, пишат от bulgariautre.bg.

Спортната звезда Денис Родман се е навил да участва за по-малко от 200 000 лева. Баскетболистът все пак е получил куп допълнителни удобства, които напълно компенсират хонорара му. Що се отнася до фолк певицата Емануела и тя не остава по-назад. Брюнетката взима също 200 бона за участието си във формата.

Останалите около 100 000 лева се разпределят между останалите звезди във формата. А обикновените участници влизат в шоуто само за слава.

Това обаче е само черешката на тортата. Звездите поискаха докато са в Базата да разполагат с басейн, сауна, джакузи, фитнес и редица специални храни. Сред останалите им изисквания са масажист и фризьор, а Николета направо настоя за личните си стилисти. Част от желанията им останаха неизпълнени, но други, както се говори, са били удовлетворени, само и само да се съгласят да участват.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment