Фолк певиците Глория и Камелия заровиха томахавката. След дълги години вражди и конфликти, двете звезди най-после се помириха.

Дългоочакваното сдобряване стана миналия петък на елиминациите в „Денсинг старс”. Томахавката на войната между двете фолк звезди бе заровена срещу 2000 лева.

Във фолк средите се шушука, че чипровската чалгарка е получила сумата от продуцентите на предаването, за да излезе на сцената на шоуто и да подкрепи колежката си. И успя да го направи наистина с финес.

„Работата на журито е да критикува и да хвали, но крайна дума има публиката. Аз съм сигурна, че Глория има голямата подкрепа на зрителите и голямата им обич.“, не пестеше суперлативи Камелия. „Погледнете я само как блести.”, каза още певицата.

Глория гледаше и не вярваше на ушите си. Певицата съвсем не очаквала такива хвалби от дългогодишната си колежка и съперница.

Отколешната  вражда между двете фолк диви е заради една леопардова рокля. Тогава не без помощта на медиите се заформи спор, коя първа се е появила с тоалета.

„На примите им липсва възпитание“, изсъска тогава Камелия. След което с Глория дори не се поздравяваха по участия.

И въпреки че на сцената на „Денсинг старс” фолкаджийките демонстрираха голяма обич, двете все пак продължават да странят една от друга и да се избягват.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment