Хонорарите на участниците от „Биг Брадър“ вече не са тайни. Най-накрая бяха разкрити сумите, срещу които риалити звездите се навиха да участват в шоуто. Оказва се обаче, че те далеч не са малки. И че продуцентите са мерили с различен аршин хонорара на всяка от звездите.

Още във „ВИП Брадър“ тризначките се оплакаха на Къци, че ще получат по 5 000 лв всяка за участието си във формата. Трите грации обаче пропуснаха да споменат дали са се навили за тази сума да участват само във „ВИП“ формата или и за цирка в „Биг Брадър“.

Доста повече от тях прибира „пипирудата“ Стойка. Участничката от първия сезон на формата ще вземе цели 8 000 лева, за участието си. С не по-малко щедър хонорар ще се облажат македонците Цеце и Лестер. Засега не е ясно колко точно ще прибере двойката, но се споменават суми в размер на 50 000 лева. За всеки

Що се отнася до Найден и Пацо, те се оказаха най-прецакани от всички. Колоритната двойка получи едва по две хиляди лева, за да влезе в Къщата. А конспирантите Борислав, Лили и Миро упорито се опитват да запазят в тайна сумите, които ще вземат. Брадърите засега мълчат за парите, които ще вземат, но според запознати са се навили за смешни пари да участват в шоуто, с надеждата да си направят реклама.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment