Кой е казал, че жените над 40 задължително трябва да изглеждат възрастни и занемарени? Една корейка опровергава това твърдение при това по доста категоричен начин. Става въпрос за 46-годишната Джун Де Юн, която освен всичко друго е и горда майка на две деца. Никой обаче не е в състояние да даде на корейката повече от 20 години.

За разлика от повечето модели с перфектна външност, Джун не винаги е изглеждала по този начин. През 2003 година, след раждането на второто си дете, майката тежи 70 килограма и изглежда по-скоро като средностатистическа домакиня, отколкото като горещо маце. Именно тогава корейката решава да се вземе в ръце и да започне да се грижи за себе си.

Джун започнала да тренира всеки ден и да спазва хранителен режим. Резултатът днес е, че 46-годишната майка изглежда на не повече от 20 години, а теглото й е не повече от 50 килограма. Самата тя признава, че се е подложила на една единствена пластична операция по имплантиране на скули. Всичко останало във външния й вид се дължи единствено на правилно хранене и редовни спортни занимания.

Примерът на Джун веднага беше последван от много други жени на нейната възраст, а самата тя вече е знаменитост в страната си и горд притежател на собствена зала за аеробика.

източник: kliuki.net

Leave a Comment