Звездите на Би Ти Ви Ани Цолова и Виктор Николаев преминаха в отбора на Нова Телевизия. Двойката ще води от септември публицистично предаване в конкурентната медия, разбра HotArena.net.

Противно на ширещите се слухове, че са свалени от екран заради интервюто с Пламен Орешарски, когато настойчиво го увещаваха да съобщи, кой е предложил Делян Пеевски за шеф на ДАНС, двамата си тръгнаха от Би Ти Ви по друга причина. Запознати издават, че повод за напускането им са двойно по-високите хонорари.

От медията потвърдиха ширещите се слухове, че Ани и Виктор са напуснали телевизията. „Днес екипът на бТВ с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на „Тази сутрин“ Анна Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия“, казаха досегашните работодатели на водещите.

„През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за бТВ и българския телевизионен ефир като цяло. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!“, казаха от телевизията още.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment