Звезделина Иванова, една от най-скандалните участнички в тазгодишното издание, показа романтичната си природа. За изненада на голяма част от онлайн потребителите, моделката показа, че като всяка една жена, може лесно да бъде трогната с букет рози. Огромен букет рози, ако трябва да бъдем прецизни.

За рождения се ден днес красавицата получи гигантската изненада, най-вероятно от половинката си. Коментарът й към снимката на разкошния букет накара феновете да мислят, че именно тайнственият приятел на звездата, я е изненадал по този начин. Звезди написа простичкото “I love you”, съпроводено от сърца към снимката на букета. “100% е от гаджето й, няма от кой друг”, убедени са феновете. Запознати издават, че букетът от тайнствения господин съдържа точно 101 рози. От kliuki.net не сме се занимавали да броим с точност цветята, тъй като ясно си личи, че са много.

Както знаете, Звезделина упорито пази името на гаджето си в тайна. Родните медии я забъркваха в какви ли не скандални афери, в това число с Ники Михайлов и Слави Трифонов. Ние обаче успяхме да разберем името на тайнствената половинка на звездата. Както преди време Kliuki.net първи писа, въпросният мъж е доста състоятелен бизнесмен от Гърция, на име Димитри Либерис. Изглежда отношенията им са доста сериозни, тъй като Звезди използва фамилията му, за да се подписва в социалната мрежа Фейсбук.

източник: kliuki.net

Leave a Comment