Ултрагорещият модел Гентиана Халити обяви в последното си интервю, че за нищо на света не би си легнала с мъж като Волен Сидеров. Красавицата е категорична, че човек като него не се вписва в критериите, на която и да е разумна жена, разбра HotArena.net.

„Волен Сидеров в никакъв случай не може да ме вдъхнови. Ако ме питате за фотосесия ми, в която той бе изтипосан като герой не, това не е гавра.“, коментира Гентиана.
„Ако изглежда така отстрани, значи той самият се е подиграл със себе си. Сидеров не би могъл да се впише в моите изисквания за истински мъж по нито една точка, така че никога, ама никога не бих тръгнала с него.“, споделя още тя.

Красавицата е категорична, че ако някой ден й предложат да се снима с него, все пак би приела. Най-вече защото обожава да провокира феновете си.

„От друга гледна точка, нямам нищо против да направим една гореща фотосесия с него, защото тя ще провокира, а аз обичам това”, отсече Халити. Дали пък в скоро ще видим плеймейтката в редиците на Атака, предстои да разберем.

източник: hotarena.net

Leave a Comment