В началото на кариерата си гологлавият водещ е доста далеч от съвременния си свиреп образ

Архивни кадри от култовите предавания на прехода “Ку-Ку” и “Каналето” буквално взривиха зрителите. От записите ни гледа високо и слабо момче, с буйна, къдрава коса, вързана на опашка. По-паметливите от вас веднага познаха във въпросния младеж един от най-обсъжданите телевизионни водещи – Слави Трифонов. Останалите пък просто загубиха ума и дума пред огромната промяна, настъпила в звездата.

Архивните кадри бяха излъчени в предаването на Нова ТВ “Горещо” като част от гостуването на Любен Дилов-син – дългогодишен идеен и бизнес партньор на Дългия. Огромната разлика във визията на водещия е покъртителна. Факт е, че от заснемането на старите кадри до сега са минали около 20 години. За това време Слави направи предавания в няколко телевизии, за да се установи през последните над 10 години в бТВ, където успя да се наложи като една от легендите в телевизионния бранш.

Преди години обаче Слави беше просто един амбициозен и талантлив студент с желание да се докаже. Припомнете си и вие как изглеждаше Дългия тогава. Преди да отреже косата си на живо в ефира на Канал 1.

източник: kliuki.net

Leave a Comment