Васил Траянов – Азис определя страната ни като „бедна“ за неговите възможности и иска да опита късмета си в чужбина, разбра HotArena.net.

В откровено интервю Кралят на попфолка разкри причината за оскъдния брой на участията си. Решил да си почине след дългогодишния труд, Васко приемал да пее само за близките си приятели, собственици на нощни клубове. Отказвал всякакви други обществени прояви, без значение от стойността на хонорарите, които му предлагали.

Азис споделя още, че му е омръзнало да спи в колата си, когато има музикални ангажименти в различни градове,тъй като хотелите не му харесвали. За това решил просто да се отдръпне.

В най-съществената част от интервюто си, скандалният певец признава, че все пак работи върху нови проекти, но те не са предназначени за България. Според него няма как да съчетае работа в страната и извън граница и затова предпочита второто.

Преди няколко седмици Азис отказал грандиозен концерт в Русия. Той бил поканен да пее в зала „Арена Москва“, но след спорове за цената, срещу която трябвало да го направи – той просто се оттеглил. Тамошните му почитатели били като попарени, заради това, че няма да могат да видят любимеца си.

Взелият се доста насериозно Азо, е известен с високият хонорар, който взима на участия. Той разказва пред „България Днес“, че България е обедняла и собствениците на заведения нямали възможност да изплатят подобна сума. Самият той се чуди как преживяват колегите му, с които не поддържал никаква връзка.

Другите акценти, на които Васко натърти, е, че предпочита да живее в Германия или Швейцария, където хората са руси и със сини очи. А на въпроса „Появи се информация за нов мъж до вас. Вярно ли е?“, певецът отсече лаконично – „Мъже в живота ми винаги ще има!“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment