Уникална снимка на Николета Лозанова преди силикона и на Венета Харизанова от времето, когато беше пълна и тъмнокоса обикаля с мрежата. Ретро фотото е правено преди години—скоро преди Ни Ло да се обзаведе с пищните си форми, а Венета Харизанова все още имаше бузки и коремче.

Кадърът е правен в столично заведение, а тв водещата и плеймейтката активно обсъждат своите проблеми. И докато плеймейтката не се е променила особено, с изключение на екстеншъните в косата, то Мисис България претърпя пълна промяна.

Осмен, че се е лишила от двойната брадичка и пухкавите форми, Венета очевидно е минала и още няколко трансформации. В последно време носът на водещата изглежда по-фин, чертите на лицето по-изострени, а скулите по-подчертани.

Не е ясно дали всичко това е дело на пластичната хирургия или на опитни гримьори, но е факт, че Венета Харизанова доста се промени през годините. За разлика от нея Николета Лозанова не може да се похвали с особени промени във вида си—освен, че сложи няколко кубика отгоре и свали няколко килограма.

Феновете й обаче коментират, че все пак с годините съпругата на Валери доста израсна. Откакто роди малката Никол Ни Ло спря със снимките за мъжките списания и си намери по-приемлива работа, която да не смущава един ден дъщеря й.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment